Vi erbjuder nu nyckelfärdiga Attefallshus mycket förmånligt!

Vi erbjuder nu nyckelfärdiga Attefallshus. Vi bygger dem färdiga i vår fabrik utanför Borås och levererar till dig med lastbil och mobilkran. Pris 490 000:- inkl moms. Frakt och montering tillkommer.

Tack vare låga overhead-kostnader kan vi erbjuda ett mycket konkurrenskraftigt pris på dessa komplementbyggnader som byggs i miljövänliga och beständiga material här i Västsverige.

För dig som vill minska ditt pendlande och få ett fräscht och ändamålsenligt hemmakontor är detta en smart lösning. Den betalar sig själv från dag 1 för den som har stora pendlingskostnader.

Exempel:

I exemplet kostar frakt och kran 40 000 kr. Totalsumma 530 000:- En ränta på 4% ger en räntekostnad på 1767 kr per månad.

För den som pendlar ca 6 mil om dagen med en normal dieselbil (0,6 l/mil) blir bara bränslekostnaden ca: 6 mil x 0,6 x 21 dagar x 24 kr = 1814 kr per månad.

Väger man dessutom in övriga bilkostnader, miljövinsten och tidsvinsten man gör genom att ha sitt kontor på sin tomt, så blir detta en mycket förnuftig investering. Bind kol i en träbyggnad istället för släppa ut koldioxid på väg till och från jobbet!

För familjen med 2 bilar som helt kan avyttra en av bilarna blir investeringen en ren ”vinstaffär”.

Attefallshuset kan självklart även användas som till exempel gym, gästsovrum eller rum för tonåringen. Kan även fås med annan fönstersättning och andra mått.

Tveka inte att kontakta oss!

Vi bygger unika styckehus med fokus på isolerade stommar. Rita själv, med egen arkitekt, eller be oss om hjälp så ritar vi ditt hus till förmånligt pris.