Referenser

Ett hus i en skog
1 plansvilla med garage

2023

1-plansvilla med garage

Eva och Krister

1-plansvilla med garage, Hösten -23.

Vi anlitade Husesset mycket för möjligheten att påverka hur huset skulle se ut. Även den diffussionsöppna lösningen, cellulosaisoleringen och att all isolering gjordes när huset var vädersäkert.

Kontakterna med Ola och Andreas har varit enkla, raka och trevliga. Dom har även gett oss goda råd när det har behövts.

På kortare tid än 1 vecka tid sattes huset på plats och hade tak som tålde nederbörd. Andreas och hans "snickargäng" var proffsiga.

Vi har en bekant som anlitat Husesset och var nöjd, som rekommenderade oss att kontakta Husesset.

Vi kan rekommendera Husesset!

Läs mer
1,5-plansvilla

2023

Fjällstuga

Fredrik Johansson

Stomme till fritidshus i traditionell stil levererat till Funäsdalen, hösten -23

"Vi anlitade Husesset av två huvudsakliga skäl:
-Husesset kunde leverera ett hus precis som vi själva ritat.
-Husesset kunde åta sig att utföra stomresning, inklusive utvändigt klart ända bort i Funäsdalen.

Resultatet är över förväntan, och då menar jag inte bara kvaliteten på huset utan hela "resan" från första kontakten till dess att snickarna åkte hem.

Jag har i mitt arbete samordnat en del byggprojekt men jag tror aldrig att jag kommit i kontakt med en byggare som är så okomplicerad att ha att göra med som Husesset. Frågor, svar, små ändringar och tillägg har gjorts snabbt. Kostnader för dessa justeringar före och efter signerat kontrakt har varit låga

Jag skulle rekommendera Husesset till alla som ska bygga hus och speciellt till de som ska bygga hus och väljer att köpa stommen separat. Detta byggsätt passar inte alla husbyggare men för dem som vill ha möjlighet att i hög grad påverka slutresultatet kan jag inte tänka mig ett bättre upplägg!"

Läs mer
1,5-plansvilla

2023

1,5-plansvilla

Sofia, Tjuvkil

1 av 2 villastommar levererade i Tjuvkil under 2023

"Jag anlitade Husesset för byggnationen av stommen till min friliggande arkitektritade villa och kunde inte vara mer nöjd. Resultatet blev ännu bättre än jag kunnat hoppas på och processen har gått otroligt smidigt.

Jag har haft ovärderligt stöd och hjälp av Andreas på Husesset hela vägen vilket varit enormt hjälpsamt för mig som ensam byggherre. Alla på Husesset har varit så trevliga och bra att ha att göra med och jag kan inte rekommendera Husesset nog till alla som ska bygga. Hösta betyg!

Som sagt jag är enormt nöjd och tacksam!"

Läs mer
1-plansvilla med garage

2023

Attefallshus

Linnea och Anton, Härryda

Ett Attefallshus som skall inredas till ett litet bageri!

"Vi kontaktade först Husesset för att bygga vårt hus, men vi bestämde oss först för att bygga ett attefallshus till våra verksamheter vilket blev vår första produkt från dem.

Vi är supernöjda, allt gick supersmidigt och superfort, till och med elektrikerna som vi hade var imponerade utav bygget.

Vårt helhetsintryck är: Bara positivt, superbra stöttning i allt som behövdes för startbeskedet, bolla idéer och möjligheter inför bygget och hur saker skulle vara placerade, var alltid där när det lovades och allt utfördes enligt det som planerats.

Skulle vi rekommendera andra att anlita Husesset? Självklart! Utan en sekunds tvekan!"

Läs mer
Flerfamiljshus

2023

1-plansvilla med garage

Fam. Svensson, Ulricehamn

Enplansvilla med garage och valmat tak, sommaren -23

"Vi anlitade Husesset för att komma igång med byggprocessen till vårt nya hus. Vi tycker särskilt om deras idé med diffusionsöppna hus med miljövänlig cellulosaisolering.

Resultatet är över förväntan! Vi har upplevt en lyhördhet för våra önskemål utöver det vanliga och fått många goda råd i samband med trevliga möten. Det var väldigt roligt att på plats se hur smidigt och bra monteringen flöt på. På mindre än en vecka var huset i stort sett färdigt utvändigt. Imponerande!

Monicas och mitt intryck är att Andreas och Ola har gjort allt för att underlätta och se till att projektet ska flyta på smidigt, från idé till att få huset färdigt utvändigt enligt överenskommelse.

Vi har bara gott att säga om Husesset och kan varmt rekommendera andra att anlita Husesset till sina projekt."

Läs mer
Flerfamiljshus

2023

Flerfamiljshus

Roland & gänget, Nossebro

1 av 4 flerfamiljshus vi levererat under 2022-2023

"Vi anlitade Husesset eftersom vi behövde hjälp med stomresning på vår nybyggnation.Vi tipsades av en tidigare nöjd kund till Husesset.

En fördel är att vi kan välja vad vi vill ha hjälp med och utföra lite arbete själva. Vi är mycket nöjda med resultatet. Vi fick förtroende för Ola vid hans första besök och under projekteringen.

Andreas med personal har utfört arbetet och varit positiva och lätta att ha att göra med.

Vi kommer att Rekommendera Husesset till andra."

Läs mer
Ny åkattraktion på Liseberg

2022

Ny åkattraktion

Liseberg

Vi hade nöjet att leverera väggar till Lisebergs nya attraktion ”Luna”.

1-plansvilla

2022

1-plansvilla

Kristoffer, Hällingsjö

I samarbete med Segernäs Bygg

"Jag skulle bygga min första villa och ville ha hjälp med att ta fram en husmodell efter mina egna önskemål. Jag är mycket nöjd med slutresultatet. Eftersom Husesset är väldigt lösningsorienterade och flexibla så kunde jag få huset exakt som bilden jag hade i mitt huvud.

Jag tog hjälp av Husesset att rita och ta fram husmodell och design utefter mina skisser och beskrivningar. Jag ville sedan att dom skulle resa huset och göra det tätt så jag sedan kunde fortsätta själv. Jag är väldigt nöjd med samtliga steg dom hjälpte mig med, att ta fram ritningar, göra justeringar under projektets gång, slutresultat och såklart prisbilden!

För mig är det viktigt att man känner sig trygg i ett stort projekt och på den punkten får detta företag högsta betyg, trots mängder med frågor och saker man vill ändra på har jag alltid blivit bemött på ett proffsigt sätt som fått en att känna sig trygg med leverantören!

Jag fick tipset om Husesset av en vän som precis fått sin villa byggd av dom. Då både han och jag hade gjort en hel del efterforskning, tagit in offerter mm så föll det på Husesset för oss båda och jag rekommenderar varmt att använda dom.”

Läs mer
Fritidshus

2022

Fritidshus

Kolmården

I samarbete med Segernäs Bygg

”För att förverkliga vår sommarhusdröm vid Bråviken sökte vi en firma som kunde leverera ett prefabricerat hus men helt skräddarsytt efter våra ritningar och önskemål.

Vi var i kontakt med ett antal tänkbara leverantörer men det var egentligen bara Husesset som visade förståelse, entusiasm och förmåga inför att leverera något som var ganska långt från standard.

Kontakten fick vi genom att en god vän som anlitat Husesset för att leverera flera hus och kunde ge sina varma rekommendationer.

Slutresultatet infriade alla våra förväntningar och vi är otroligt nöjda med hela processen. Husesset är en mycket professionell leverantör som sätter kunden i fokus och är mån om att leverera med kvalitet och enligt tidplan.

Vad som var extra värdefullt i processen var samarbetet med Ola som stod för alla konstruktionsritningar och visade stort tålamod, lyhördhet och välvilja i att hitta lösningar och inte fokusera på problem. Vi kan verkligen rekommendera alla som söker en flexibel, personlig, kunnig och tillmötesgående husleverantör att anlita HusEsset.

Läs mer
Villastomme

2022

Villastomme

Bjarne, Karlskoga

”Jag och Malin anlitade Husesset för att bygga vårt nya 150 m2 enplanshus vid sjön Möckeln i Karlskoga.

Vi sökte en leverantör som kunde leverera vårt arkitektritade hus ”färdigt utvändigt” då vi anlitade lokala entreprenörer för färdigställandet invändigt. Vi fick direkt en bra dialog med Husesset och deras erbjudandet var precis vad vi sökte.

För oss var det viktigt med bra och hållbara bygglösningar där Husesset definitivt kan sin sak.

Byggprocessen gick fint, huset levererades i rätt tid, kvaliteten var mycket bra och själva resningen av huset var imponerande effektivt och väl genomfört. Teamet som byggde var mycket duktiga!

Husesset var under hela processen flexibla och hjälpsamma. Vi är väldigt nöjda med både slutresultatet och med Husesset!

Läs mer
Nyckelfärdig villa

2022

Nyckelfärdig villa

Mikael, Herrljunga

I samarbete med HPL Byggtjänst och Segernäs Bygg

”Det första huset som Husesset byggde åt mig blev en riktig höjdare kvalitetsmässigt, jag var supernöjd. När jag återigen satt mig och ritade mitt nästa hus fanns inga andra alternativ för mig.

Så bra det blev, fast jag lämnade färdiga ritningar till dom blev det ändå förbättringar till det bättre.

Jag kan bara säga tillgänglighet, så sjukt viktigt som kund att känna att inga frågor är konstiga. Man finns till hands jämt och alltid 100%

Jag jobbar inom bygg och har säkert högre krav än dom flesta, det finns ingenting man släpper. Man tar allt på allvar precis som det skall vara”

Läs mer
2-plansvilla i Borås

2021

2-plansvilla

Borås

I samarbete med Segernäs Bygg

Stomme villa

2021

Stomme villa

Lasse, Borås

”Efter lite sökade på nätet hos olika tillverkare av stommar för villor, så fastnade vi för husessets, med deras grundtanke med diffusion öppna hus, med cellulosa isolering, för tillverkning samt montage av våran egenritande stomme.

Resultatet motsvarade långt över våra förväntningar, med en gedigen kvalitet på arbetet, som man bara ser hos kunniga yrkesmän.

Vi är väldigt nöjda med bemötandet, redan under första träffen fick man känslan att vi valt rätt, dom goda vibbarna fortsatte under hela processen, allt ifrån, besök, planering, tidplan, montage, samt den viktiga kontunerliga feedbacken, i vilket status projektet befinns sig i.

Känner mig verkligen trygg med att kunna rekommendera Husesset, med den genuina service andan/kunskap/vilja, som finns hos er.

Med vänlig hälsning, Lasse

Läs mer
Stomme villa

2021

Fritidshus

Borås

I samarbete med Segernäs Bygg

2021

1,5-plansvilla

Lerum

I samarbete med Sjöbergs Bygg

Fritidshus

2021

Fritidshus

Vallda

I samarbete med Mölnlyckehus, Lösull i Väst AB

2-plansvilla i Göteborg

2021

2-plansvilla

Göteborg

I samarbete med Sjöbergs Bygg

Delvis färdigt fritidshus

2020-21

Delvis färdigt fritidshus

Karin, Vallda

”Jag anlitade Husesset för att bygga ett nytt Fritidshus på tomten där mitt gamla torp stått. Min markentreprenör, som gjorde betongplattan, mm., rekommenderade Husesset. Fritidshuset är egenritat, boa 84 m2 + mezzanin.

* Så nöjd!! Resultaten blev t.o.m över förväntan.

* Vid det allra första mötet presenterade jag ritningar och gav min vision av huset. Husesset berättade hur de jobbar och vilka material de använder. Ett intressant möte och bollande av idéer. De visade kunskap och jag fick direkt förtroende för Husesset och att jag nu landat hos rätt byggare. Det kändes tryggt till 100%.

Under resans gång hade vi flera samtal, jag fick bra tips och råd samtidigt som Husesset visade stort tålamod med såväl mina frågor och petigheter som smärre ändringar innan själva bygget sattes igång. Välbyggt, med omsorg och noggrannhet, fina naturmaterial, och alltid trevligt bemötande. Jag har följt bygget med stort intresse.

Tidsmässigt överlämnades huset t.o.m tidigare än beräknat, helt utan anmärkning.

Jag kan med glädje rekommendera Husesset! Ett fantastiskt duktigt och sammansvetsat team som stöttar hela vägen in i mål! Bättre kan det inte bli!

Stort TACK till Ola & Andreas för att ni förverkligade min husdröm!!

Bästa hälsningar, Karin

Läs mer
Totalentreprenad

2020

Totalentreprenad

Magnus, Borås

- Vad anlitade ni Husesset för?

För att få hjälp med att bygga ett arkitektritat enplanshus ( som vi ritat själva) på 164m2 boyta & 60m2 garage i samma byggnad.

- Är ni nöjda med resultatet?

Och vi är mycket nöjda , det blev precis som vi tänkt oss. Men vi var nog en jobbig kund , haha. Och detta för att det är 4e huset som vi bor i.

- Vilket är ert personliga helhetsintryck av företaget?

Dom bygger med kvalitetsprodukter, dom är enkla personer, lätta att jobba med, dom bygger huset som du vill, inga problem att byta vissa saker under tiden gång, vi köpte en del saker själva, såsom kök, badrums inredning osv. Så dom är väldigt flexibla, lätta att få tag i. Snabba svar. Här får du mycket mer hus för pengarna än hos andra husleverantörer.

- Skulle du rekommendera andra att anlita oss?

Ja absolut, vill du förverkliga en husdröm, anlita Husesset.

Med vänliga hälsningar
Magnus & Carina Einarsson

Läs mer
Färdigt utvändigt 1-plansvilla

2020

Färdigt utvändigt 1-plansvilla

Markus Ekberg, Äspered

"Vi anlitade Husesset för en egenritad enplansvilla med garage på totalt ca 240 m2, ca 140 m2 bodel och 90 m2 garage.

Deras uppdrag blev att göra platta på mark och färdigt utvändigt, vilket innebar resning ytterväggar, panel på yttervägg, tak, isolering med lösull i väggar och tak samt färdig gles på väggar och tak invändigt.

Resultatet blev över förväntan och allting har fungerat utmärkt med Husesset. Bra kommunikation med bra tips och råd vid val av dörrar och fönster. Bra input med saker att tänka på. En fantastisk husleverantör med hjärta och personlighet!”

Läs mer
Färdigt utvändigt 1-plansvilla

2020

Villastomme

Borås

I samarbete med Patrik Fors AB, Segernäs Bygg, Lösull i Väst AB

Färdigt utvändigt 1-plansvilla

2020

Villastomme

Borås

I samarbete med Segernäs Bygg

Stomme 2-plansvilla

2020

Stomme 2-plansvilla

Fam. Elias, Göteborg

"Vi anlitade Husesset till att bygga färdigt stomme på 2-planshus på 210 m2 med integrerat garage på 56m2.

Vi känner oss sååå nöjda med alla våra val och ändringar. Vår säljare Andreas har varit fantastisk och hjälpt oss enormt mycket, såklart!

Vi tycker att Husesset fokuserar på att kunden skall vara nöjd med olika byggprocess och så klart med kvalitet på deras leverans.

Vi tackar Huseset och rekommenderar dom starkt med glädje

Läs mer
1,5-plansvilla

2020

1,5-plansvilla

Fam. Olsson, Mölnlycke

”Vi anlitade Husesset för att bygga ett 1,5 plans, arkitektritat, ”ladhus” på den tomt där vi bodde.

Vi ville använda den del av tomten som var väldigt kuperad och byggde därför huset på plintar för att få golvnivån i samma nivå som större delen av tomten, detta på förslag av Husesset, något vi själva antagligen inte kommit på.

Ja. För oss som byggde ett hus för första gången visste vi inte riktigt vad vi skulle förvänta oss, men går hela projektet så smidigt som det gjorde för oss så finns det ingen anledning att inte vara nöjd. Vi har nu bott i vårt hus i snart ett halvår och är så himla glada och nöjda.

Det som var viktigast för oss var att känna oss trygga med vår byggare och det gjorde vi hela vägen! Vi hade varit i kontakt med Husesset vid flertalet tillfällen, under tiden vi tittade på olika tomter, för att få en uppfattning av vad som var görbart till vilken kostnad. Detta lade grunden till en känsla av förtroende, både för deras kunnande till hantverket men också för deras genuina arbetssätt. Vi kände att de brydde sig om vårt bygge på alla sätt, från bemötande till genomförande och resultat. De gav ett intryck av att vi genomförde bygget tillsammans (trots att vi inte kunde något om att bygga hus) och alla ville att det skulle bli bra. Vi har uppskattat alla de tips kring moment där vi haft en tanke om hur det skulle vara men där de kunde hjälpa oss att hitta bättre lösningar för samt alla tålmodiga förklaringar och svar på all de hundra och åter hundra frågor som uppkom i byggprocessen, där vi som totala noviser stått som frågetecken. Vi har också enbart haft mycket bra intryck av alla inblandade underentreprenörer som varit med i bygget.

Ja, vi skulle absolut rekomendera er! Valet av detta företag har alltid känts rätt och vi har genom hela processen varit trygga med att planeringen och genomförandet av själva hantverket har skett på absolut bästa sätt.”

Läs mer
Isolerad stomme 2-plansvilla

2020

Isolerad stomme 2-plansvilla

John, Åre

”Vi anlitade Husesset för att konstruera, leverera och montera vårt arkitektritade fjällhus.Deras produkt håller riktigt hög kvalité och vi är så glada för vårt nya hus.

Vi anlitade Husesset för deras goda renommé och serviceanda. Det satt aldrig fast utan de tog sig verkligen ann våra problem och löste allt med bravur. Tack

Vi rekommenderar varmt detta företag till alla som har egenritade byggprojekt på gång.”

Läs mer
Isolerad stomme 2-plansvilla

2020

Stuga

Värmdö

Tredje huset levererat till nöjd kund.

Isolerad stomme 2-plansvilla

2020

Villa

Borås

I samarbete med develop.this.AB, Malmlunds Måleri AB, Georg Andersson Golv mfl.

Isolerad stomme 2-plansvilla

2020

Villastomme

Lerum

I samarbete med develop.this.AB

Villa, Mölnlycke 2019-2020

2019-20

Villa

Mölnlycke

I samarbete med Mölnlyckehus och Mölnlycke Måleri

Villa, Ornö 2019-2020

2019-20

Villa

Ornö

I samarbete med MT:s Bygg & Snickeri

Isolerad stomme 1-plansvilla

2019

Isolerad stomme 1-plansvilla

Jonas, Lerum

”Vi anlitade Husesset för montering och resning av vårt egenritade hus. Vi kände från start att vi fick bra bemötande, hjälp, tips och råd från Andreas från första stund.

Med resultatet är vi väldigt nöjda! Allt gick smidigt, enligt tidsplan och huset är precis som vi vill ha det. Vi har känt oss trygga och i säkra händer under hela resan.

Helhetsintrycket är att vi fått valuta för våra pengar! Vi valde detta företaget för att de verkade kunniga och pålitliga men också prisvärda. Vi känner verkligen att vi fått mer än vi betalt för då vi hade behövt betala mer hos andra husleverantörer, det vet vi efter att ha jämfört offerter. Hela bygget har gått rätt till, allt är proffsigt utfört och vi är väldigt nöjda med vårt hus och bemötandet från Husesset. Finns inget att klaga på eller ångra.

Skulle vi bygga hus igen (vilket vi nog inte kommer orka med ha ha) så skulle vi välja Husesset igen absolut! Skulle någon fråga oss efter en bra husleverantör så kommer vi absolut rekommendera detta företag!”

Läs mer
Nybyggnation 1-plansvilla

2019

Nybyggnation 1-plansvilla

Familjen Svensson, Herrljunga

”Då jag för ett antal år sedan skulle renovera en äldre träfasad var Husesset dom jag valde att jobba med. Jag är själv verksam inom byggbranschen och det gör att man betraktar andra med ganska kritiska ögon.

Jag blev så imponerad av energin/intresset/kunnandet. Det fanns inga problem, man löste alla krångliga hörnen/fönster/glasveranda som man aldrig gjort annat.

När vi nu skulle bygga nytt hus tänkte jag inte ens tanken på att vi skulle fråga några andra. Då jag ritade huset själv ända ut till sista vägguttaget så var det perfekt att veta att allt kommer bli precis som jag vill ha det. Jag kunde aldrig tror att skisser/beskrivningar och egna ritningar gjorda på rutat papper så smidigt kunde omvandlas till färdiga ritningar. Det tog väl 2 veckor innan jag hade färdiga ritningar handen, jag gjorde väl två mindre förändringar sedan skrev vi avtal.

Då huset ligger på lite för långt pendlingsavstånd för Husesset att dom skall kunna utföra allt arbete själva tog man in en lokal byggfirma för att göra mycket av det invändiga snickeriet. Även här lyser energi/intresse/kunnande igenom. Montage av väggar/panel/tak sköttes perfekt av Husesset och HPL Bygg fortsatte i precis samma spår. En hög standard på arbetet från Husesset och HPL smittade såklart av sig på alla undergrupper, rör, el, kakel/klinker, målning skötte sig suveränt. Tidplaner höll och vi hade rent av kunna flyttat in en vecka tidigare om vi hade velat.

Jag är supernöjd på slutresultatet, jag var så nöjd att jag inte köpte in en besiktningstjänst då det inte ens fanns tveksamheter i någon del. Rent utseendemässigt hade alla involverade lika höga krav som jag själv.

Men jag är mest imponerad av det breda kunnandet, att så lätt ha rätt folk omkring sig i alla steg. Att jag så lätt kunde bestämma allt och dom bara löste det utan problem kändes otroligt bekvämt. På vägen, bytte jag ut gips, osb bakom gips, la till vattenutkastare, gavelskåp, spottar, uttag samt en hel del klinker som tillägg. Här var man mycket sparsam på extrakostnader, helt klart under vad jag förväntat mig.

Jag hade en ganska bra bild på vad ett nytt hus skulle kosta kvm, när jag fick första indikationen från Husesset insåg jag att detta blir det mest förmånliga jag kan hitta. När allt vad färdigt och avtalet skulle skrivas höll fortfarande den första indikationen jag fått. Jag har otroligt mycket kostsamma tillval i grundavtalet, klinker i kök,hall,uterum, gym, sovrum. Fullisolerat uterum, golvvärme på alla delar, massagebadkar, ångdusch, monsterfläkt, stor häll, tre köksblandare i köket, två stora hoar mm..

Jag skulle aldrig bygga på annat sätt efter det här, få det exakt som man vill till ett pris som är mer förmånligt än dom massproducerade villorna ”därute”. Jag skulle rekommendera alla som har planer på att bygga ett nytt hus till att ta kontakt med Husesset. Jag kommer aldrig glömma den mycket trevliga resan att få följa med och se sitt hus byggas. Det blir så personligt. Hur mycket arbete man själv lägger ner bestämmer man ju helt själv.

Mvh, Mikael Svensson”

Läs mer
Fritidshus i Motala

2019

Fritidshus

Motala

Parhus i Borås

2019

Parhus

Borås

Stuga i Åre

2019

Stuga

Åre

Villastomme i Lerum

2019

Villastomme

Lerum

Ombyggnation 1,5- planshus

2018

Ombyggnation 1,5- planshus

Familjen Trkulja, Ulricehamn

"Vi anlitade Husesset för ett specialprojekt Vi ville bygga ett nytt hus på en befintlig grund och bevara en del av den gamla husstommen.

Då vi anlitat Husesset tidigare till andra projekt så var det givet att de skulle få bygga huset.

Vi är mycket nöjda med resultatet. Huset anpassades till den gamla grunden efter de mått och den stil vi önskat på huset. Då vi skulle återanvända delar av den gamla trästommen så var byggprocessen, i detta specifika fall, i stor risk för fuktproblem. Då Husesset bygger alla väggar färdiga i fabrik så kunde vi minimera risken för fukt. Väggar och tak monterades i slutändan på 1,5 dag vid väl utvalt tillfälle och inte en droppe regn innan huset var väderskyddat.

Vi har önskat många specifika trädetaljer för att få ett hus i den stil vi önskat. De har på ett proffsigt och effektivt sätt sett till att våra önskemål har blivit verklighet. Vi har kunnat ändra och lägga till nya saker med kort varsel under resans gång. Man lyckas oftast inte som kund komma på alla detaljer man vill ha innan byggstart utan mycket dyker upp efter hand när man ser huset växa fram och då har det varit toppen att kunna ändra i planen. Vad gäller tidsplan så var väggarna färdigbyggda med god marginal innan planerad montering. Allt arbete på plats efter husets rests har skett effektivt och utan några fördröjningar.

Ja vi rekommenderar andra att anlita Husesset!”

Läs mer
Villa i Herrljunga

2018

Herrljunga

Villa i Ornö

2018

Ornö

Villa i Saltarö

2018

Saltarö

1,5- plans villa ca 180 kvm

2017

1,5- plans villa ca 180 kvm

Familjen Hellström, Mölnlycke

”Vi anlitade Hussesset till att bygga ett nyckelfärdigt hus. Vi har nu bott in oss i huset i Mölnlycke och är supernöjda, mycket välgjort

Allt gick enligt planerna, mycket proffsiga samt riktigt goa-gubbar att ha och göra med.

Det kändes mer personligt att bygga med husesset än med dem stora byggjättarna, vilket passade oss perfekt.

Vi tackar Husesset och rekommenderar dom starkt!”

Läs mer
2- plans villa ca 155 kvm

2017

2- plans villa ca 155 kvm

Familjen Hjorth, Alingsås

Vi anlitade Husesset för att bygga vår villa i Norsesund genom en totalentreprenad. Vi kom med egna ritningar till dem och de tog fram ett förslag på hur huset skulle konstrueras.

De tog ansvar för alla delar i bygget och skötte det galant, huset blev klart före utsatt tid och resultatet blev jättebra. Kontakten med Ola och Andreas var enkel och tillgänglig, och de frågetecken som uppstod längs vägen redde de ut på ett bra sätt.

Vår upplevelse var att det var en stor fördel med att anlita ett mindre företag då kontakten var enkel och personlig och de ändringar som behövde göras på vägen kunde vi genomföra smidigt och med stöd från dem, i enlighet med uppsatt avtal.

Vi hoppas kunna anlita dem för att bygga vårt garage framöver, och skulle verkligen rekommendera dem till andra som går i byggtankar!”

Läs mer
1,5- plans stomme ca 100 kvm

2017

1,5- plans stomme ca 100 kvm

Familjen Jacobsson, Ulricehamn

”Vi är så nöjda, glada och tacksamma för arbetet som ni gjort! Vi kunde inte föreställa oss hur huset skulle bli men det helt fantastiskt fint. Bra proportioner, ljust och fint.

Vi förstår vilka proffs ni är på det ni gör. Vi var helt novisa när det gäller husbygge och mycket hade vi inte tänkt på men det hjälpte ni oss med. Det skapade en trygghet kring hela projektet. Ni motsvarar våra önskningar med råge.

Vi skulle absolut rekommendera er för dem som går i hustankar och är som vi som inte kan så mycket.

Vänliga hälsningar!”

Läs mer
1,5- plans villa ca 270 kvm

2016

1,5- plans villa ca 270 kvm

Familjen Sievers, Onsala

”Vi anlitade Husesset för att förverkliga vår livsdröm om en stor villa med garage.”

”Vi är jättenöjda med resultatet, ett riktigt rejält hus precis efter våra önskemål.” ”Vi gillade att det under byggtiden fortfarande fanns en flexibilitet och utrymme för små ändringar även om kontrakt redan var skrivet. Det gäller bara att prata om detta så hittar man en lösning. Viktigt var också att hela projektet höll sig inom ramarna för tid och ekonomi.”

”Vi kan absolut rekommendera Husesset till andra. Tack så mycket Husesset!”

Läs mer
1,5- plans villa ca 270 kvm

2016

Villa

Kungälv

1-plans fritidhus, ca 65 kvm

2015-16

1-plans fritidhus, ca 65 kvm

Fam. Vasteson, Saltarö

”Vi anlitade Husesset då vi bestämde oss för att bygga nytt på vårt landställe.”

”Tidigare hade en släkting till oss byggt med Husesset och var mycket nöjda, därför kände vi en trygghet redan från start. Denna känsla följde oss genom hela byggprojektet, då vi upplevde en lyhördhet, proffsighet och noggrannhet under alla moment.”

”Vi kan varmt rekommendera Husesset för de som funderar på att bygga nytt, eller behöver ett proffsigt utförande när det kommer till renovering/byggnation. Vi är mycket nöjda och vi fick de drömhus vi hoppats på!”

Läs mer
1-plans fritidshus, ca 100 kvm

2015

1-plans fritidshus, ca 100 kvm

Per Benjamin, Värmdö

”Att bygga ett fritidshus ute på Saltarö/ Värmdö som jag själv ritat tillsammans med en teknisk arkitekt.

Var en spännande resa att rita och tänka igenom allt själv. Sedan få tekniska ritningar av en arkitekt och slutligen ha Husesset att förverkliga denna husdröm.

Är super nöjd med huset och framför allt nöjd och tacksam för den lyhörda och tålmodiga attityden mellan mig och Ola på Husesset i alla våra diskussioner. Jag som lekman har lärt mycket och Ola har verkligen ansträngt sig till det yttersta för att tillmötesgå mina idéer.

Det är ett rakt enkelt företag att arbeta tillsammans med. Jag har under hela processen från offertförfrågan till färdigt hus känt deras engagemang och det har gjort mig trygg som kund.

Jag skulle helt klart rekommendera Husesset till den som vill förverkliga sin husdröm. Den som vill ha något annat än alla standardhus som finns på marknaden"

Läs mer
1-plansvilla 162 kvm

2014

1-plansvilla 162 kvm

Tage och Marita Sohl, Sunne

”Vi anlitade Husesset eftersom de kunde leverera vårt hus i den omfattning vi önskade, d.v.s. med platta på mark, isolerad husstomme med yttertak, uppreglade innerväggar och vvs till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Husesset har i minsta detalj infriat sitt åtagande enligt uppgjort tidsplan. Vi är mycket nöjda med resultatet. ”Samarbetet med Husesset har varit smidigt och trivsamt. Per-Arne, Andreas och Ola har verkligen tagit sitt ansvar för produktionen och processen kring bygget.

Vi kan med vår erfarenhet av Husesset varmt rekommendera dem till de som tänker bygga. De främsta fördelarna är att man får ett hus efter sina egna önskemål i det utförande man önskar till ett fast offererat pris och att man får bra hjälp med bygglovsprocessen m.m

Läs mer
1-plansvilla med loft, 95 kvm

2014

1-plansvilla med loft, 95 kvm

Dan och Susanne Blomkvist, Värmdö

"Vi anlitade Husesset för att bygga ett nytt hus, 1-planshus med loft, på markplatta som grund. (Byggdes av en annan entreprenör.)

Från första kontakten vid kontraktsskrivningen till överlämnandet av besiktningsprotokoll har alla på Husesset uppträtt professionellt, har hållit de utlovade leveranstiderna både för leverans av husstomme (byggt i deras fabrik) och av arbetet; de är mycket kunniga, trevliga och arbetar snabbt och bra.

Husessets arbete har omfattat leverans och resning av husstomme (inkl betongpannor yttertak, stuprör, isolering) samt av innerväggar och vi har mycket bra, positiva erfarenheter av allt samarbete, kommunikation med Per-Arne, Andreas, Ola och deras kollegor och av deras utförande av projektet.

Vi rekommenderar varmt Husesset till alla som går i byggtankar och vill anlita en mindre, personlig leverantör.”

Läs mer
Nyckelfärdig 2-plansvilla, ca 160 kvm

2014

Nyckelfärdig 2-plansvilla, ca 160 kvm

Lollo Jarnebrink, Huddinge

"Mycket nöjda speciellt med den delen av processen som var helt i Husessets egen regi: dvs tillverkning av hus i fabrik, uppförande av stommar och inredning.”

”Jag har fått ett mycket bra intryck av Husesset. Bemötandet var vänligt, tillmötesgående och flexibelt. Genomförandet har varit exemplariskt av Husesset. Det känns gediget och noggrant gjort.

Ja, jag kan verkligen rekommendera Husesset med varm hand. Ni har en bra konstruktiv inställning till kunden och gör alltid ett noggrant arbete. Vi bor nu i ett jättefint tvåvåningshus där vi själva har fått bestämma utformningen o ni har gjort jobbet. Jag skulle aldrig vilja byggt med någon annan och om vi någon gång igen vill bygga nytt eller bygga ut är Husesset vårt absoluta förstahandsval. Toppenkillar med yrkesstolthet! Svårt att hitta i byggbranschen tycker jag.”

Läs mer
Stomme 1,5- plansvilla i gammal stil

2013

Stomme 1,5- plansvilla i gammal stil

Stefan Slätt, Värmdö

”Vi anlitade Husesset för att bemötandet var trevligt och mina många frågor och funderingar snabbt besvarades.”

”Vi är mycket nöjda med resultatet och alla de justeringar vi gjort på ritningarna under planeringen har tillgodosetts.

Helhetsintrycket av Husesset är att kunden alltid skall vara nöjd och att Husesset faktiskt verkar göra mycket för att det verkligen skall bli så ända fram till att allt är klart.

Vi skulle absolut rekommendera andra att anlita Husesset. Mycket är så klart beroende på att personkemin fungerar under en så här omfattande process. Min uppfattning är dock att killarna på Husesset är mycket lätta att jobba med.”

Läs mer
Mindre enplansvilla

2013

Mindre enplansvilla

Richard och Josephine Blad, gården Ottosa

”Vi anlitade Husesset för att bygga ett hus på 65m2. Vi är mycket nöjda med resultatet och kommer att anlita Husesset igen.

”Vi blev hela tiden bemötta på ett väldigt trevligt och proffsigt sätt. Tidsplanen höll och hantverkarna var alltid på plats då dom lovat komma.” ”Vi kan varmt rekommendera Husesset till andra husbyggare!”

Läs mer